Запрошуємо взяти участь у всеукраїнській англомовній конференції!

Анонси університету, Новини університету

Всеукраїнська англомовна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Молодь і світова співпраця в умовах воєнного стану» відбудеться 10 червня 2022 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Формат проведення – дистанційний.

Метою конференції є обговорення широкого кола актуальних проблем сучасності, у тому числі перспектива розвитку вітчизняної науки в умовах світової інтеграції.
Тематичні напрями роботи науково-практичної конференції:

  • діяльність молоді у контексті світової інтеграції;
  • вивчення мов у контексті міжкультурної комунікації;
  • вирішення професійних питань засобами іноземної мови;
  • усний і письмовий переклад у професійній діяльності;
  • особливості професійної лінгвістики;
  • іноземна мова у культурному просторі (література).

До участі запрошуються здобувачі вищої освіти (студенти, курсанти, магістри) під керівництвом наукових керівників.
Для участі у науково-практичній конференції просимо подати до 1 червня 2022 року авторську довідку та тези доповідей на електронну адресу: kaf_uim@ukr.net з приміткою «На науково-практичну конференцію». Файли необхідно назвати за зразком: Петренко_Тези; Петренко_Автор.
За результатами заходу планується видання збірника матеріалів конференції. Електронна версія збірника у PDF форматі та сертифікати учасників будуть надіслані учасникам конференції на e-mail, зазначений в авторській довідці. Друкований варіант збірника оплачується додатково, за бажанням автора, про що необхідно зазначити в авторській довідці.

Інформаційний лист.

 

 


407