Подолали ще одну вершину: у ДДУВС курсанти захистили практику

Новини університету

Захист навчальної практики для здобувачів вищої освіти 2 та 3 курсів, які навчаються за прикладною орієнтацією «Стратегічні розслідування», відбувся у Навчально-науковому інституті права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Захист, організований кафедрою фінансових та стратегічних розслідувань, проходив у форматі онлайн на платформі МІА: Освіта з використанням можливостей системи Google Meet.

Рівень здобутих знань та практичних навичок оцінювався комісією, до складу якої увійшли директор інституту підполковник поліції Владислав Лазарєв, завідувач кафедри ФСР підполковник поліції Дмитро Санакоєв, професор кафедри Юрій Паршин, викладачі підполковник поліції Денис Юр’єв та старший лейтенант поліції Олександр Неклеса, а також представники Управління стратегічних розслідувань у Дніпропетровській області ДСР НП України.

Результати проходження практики оцінювались з урахуванням попереднього захисту безпосередньо у практичних підрозділах. Представники комісії вивчали звітні матеріали, висновки керівників підрозділів УСР (ДСР) Національної поліції. Окрім того, під час захисту обговорили питання, пов’язані з умовами проходження практики, зокрема проблемні моменти, які виникали у курсантів. Кожен доповідач зміг висловити свої пропозиції щодо можливого удосконалення практичної підготовки.

Загалом зі слів представників комісії стало відомо, що всі курсанти отримали високі оцінки та позитивні характеристики від практичних підрозділів. Тож іще один етап успішно завершено, далі на здобувачів вищої освіти чекає екзаменаційна сесія, яка триватиме до 31 травня.

 

 


605