Вступай без ЗНО на курсантські факультети до ДДУВС!

Анонси університету

У 2022 році діє спрощений порядок формування вступних документів до закладів вищої освіти МВС. Особову справу кандидата на навчання формують не лише територіальні підрозділи поліції за місцем перебування вступника, а також безпосередньо заклади вищої освіти МВС.

Заяви на вступ та необхідні документи можна направляти електронною поштою, яка зазначена на офіційних веб-сторінках закладів вищої освіти МВС або Портал для кандидатів на навчання у ЗВО МВС України, Освітньо-науковий портал Міністерства внутрішніх справ України .

Зарахування на навчання здійснюється за результатами конкурсного відбору, який складається із вступних випробувань у закладі вищої освіти МВС (без необхідності складати національний мультипредметний тест).

Медичний огляд кандидату на вступ можна пройти в медзакладі МВС в будь-якому регіоні або на базі закладу вищої освіти МВС.

Курсанти закладу вищої освіти МВС під час навчання проходять службу в поліції, яка є державною службою особливого характеру, а час проходження служби в поліції зараховується до страхового стажу, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби. Особа під час служби в поліції знімається з військового обліку і перебуває у кадрах поліції на спеціальному обліку.

Курсанти отримують повне державне забезпечення: безкоштовне проживання і харчування, а також речове та грошове забезпечення.

Більше інформації – за посиланням: 1652784129874634.pdf

 

 


1 711