Вступна кампанія-2022: які корективи внесла війна?

Новини університету

У приймальній комісії Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ повідомили про нововведення цьогорічної вступної кампанії. Про зміни – далі у нашому матеріалі.

Основні етапи вступу відбуватимуться у серпні-вересні. У зв’язку з цим буде перенесено і початок нового навчального року. Про точну дату ми повідомимо на сайті університету та на офіційних сторінках у соцмережах.

Вже відомо, що замість ЗНО абітурієнти будуть складати Національний мультипредметний тест (НМТ), який відбудеться у формі комп’ютерного онлайн-тестування. Абітурієнти вирішуватимуть тести з трьох предметів: українська мова, математика та історія України.

Важлива інформація для вступників, які мають намір навчатися за державним замовленням. Вступ відбуватиметься за результатами іспитів на базі університету або результатами НМТ. Після зарахування першокурсник автоматично отримує статус особи, яка перебуває на спецобліку, тобто не підлягає призову під час мобілізації.

Є особливості й щодо вступу до магістратури. У приймальній комісії повідомили, що військовослужбовці та особи, залучені до Сил територіальної оборони, поліцейські, рятувальники, особи рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби під час вступу на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб беруть участь у конкурсному відборі за результатами тільки фахового іспиту, який буде проходити в університеті.

Щодня ми тримаємо руку на пульсі, публікуємо для вас найактуальніші новини та оголошення! Тож, не пропустіть найважливішого та приєднуйтесь до великої і дружньої родини ДДУВС!

 

 


1 422