У ДДУВС відбувся захист ознайомчої практики

Новини університету

Курсанти-першокурсники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшли практику у відділеннях поліції Дніпропетровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області. Захист відбувся у форматі поліцейського квесту.

Підбивали підсумки на базі полігону організації дорожнього руху та оформлення ДТП, а також полігону запобігання та протидії домашньому насильству. Захист забезпечувався науково-педагогічними працівниками кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності. Оцінювали практику керівники підрозділів ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, у ході двотижневої практики здобувачі вищої освіти ознайомилися зі структурою районного управління поліції та особливостями роботи окремих структурних підрозділів.

Всі курсанти отримали високі оцінки та позитивні характеристики від керівників практики. Значну увагу у ході захисту приділили рекомендаціям від майбутніх правоохоронців щодо вдосконалення практичної складової у навчальному процесі.

 

 


268