Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському круглому столі!

Анонси університету

29 червня 2022 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнський круглий стіл «Державно-громадське партнерство у формуванні та реалізації публічної політики: воєнний стан». Захід організований кафедрою управління та адміністрування.

До участі у заході запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, експертного середовища та громадських об’єднань, освітянської спільноти України, здобувачі вищої освіти.

Метою круглого столу є створення професійного майданчику для відкритого діалогу, обміну думками, актуальною інформацією та досвідом у сфері публічного управління та адміністрування.

Місце проведення круглого столу: м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кабінет 129.

Початок роботи о 10.00.

Форма проведення: очна, заочна.

Робочі мови круглого столу: українська, англійська.

Для участі в науковому заході необхідно подати заявку та тези доповідей до 22 червня 2022 року включно. Подробиці – в інформаційному листі.

Інформаційний лист

Контакти організаційного комітету:

Голова організаційного комітету – завідувач кафедри управління та адміністрування Сергій ШЕВЧЕНКО, тел. (067) 281-40-47.

Доцент кафедри управління та адміністрування Анна МУНЬКО, тел. (050) 131-11-36.

 

 


271