Від ідеї до реалізації: викладачки ДДУВС долучилися до хакатону молодих вчених

Новини університету

Завершився дводенний хакатон «Стартапи молодих учених: від ідеї до реалізації». Свій проєкт на онлайн-заході презентували представниці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – завідувачка навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем протидії організованій злочинності та корупції Віта Мороз та викладачка кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Каріна Пісоцька.

Захід організували представники Українського фонду стартапів, Міністерства освіти і науки України та Ради молодих учених при МОН.

Учасників хакатону привітав міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Для участі зареєструвалися близько 60 охочих, 23 проєкти пройшли конкурсний відбір.

За два дні роботи команди прослухали лекції від спікерів, працювали індивідуально з менторами, а також презентували проєкти командам і експертам.

Упродовж першого дня учасники дізналися про формування грантових заявок, вихід на європейський ринок, необхідні умови для інвестицій в інноваційні проєкти та застосування моделі Lean Canvas на практиці.

У другий день команди презентували свої проєкти. Проєкт представниць ДДУВС був присвячений темі оцінки ризиків вчинення неповнолітніми адміністративних правопорушень.

Всі учасники отримали сертифікати та позитивний фідбек від фахових експертів!

 


391