Незламні та відважні: у ДДУВС відбулося заняття з військово-патріотичного виховання

Новини університету

У рамках проведення занять військово-патріотичного спрямування відбулася зустріч курсантів 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції зі старшим солдатом 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Анатолієм Літваком.

Анатолій, 23 роки. Один із тих, хто обороняв Батьківщину на Бахмутському напрямку з початку широкомасштабного вторгнення росії. Отримав уламкове поранення руки. Наразі проходить реабілітацію в одному з госпіталів Дніпра.

Представник ЗСУ поділився своєю історією, розповів про реалії військової служби на передовій під час повномасштабної війни.

У ході зустрічі Анатолій Літвак зосередив увагу здобувачів вищої освіти на мінній безпеці. Зупинився й на питанні особистої безпеки у разі ракетного чи авіаційного удару.

За словами курсантки Ганни Кондрик, зустріч була цікавою та інформативною: «У ході заняття отримала корисні для себе рекомендації, адже питання особистої безпеки – важливе питання сьогодення. Під час війни ми не можемо нехтувати своєю безпекою. Ми маємо бути свідомими та максимально обережними!».

 


368