ДДУВС запрошує на регіональну науково-практичну конференцію!

Анонси університету

30 вересня 2022 року о 14:00 у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочнеться регіональна науково-практична конференція «Україна як суверенна, незалежна, демократична, соціальна і правова держава: історія становлення, сучасний стан та перспективи розвитку».

Захід організований кафедрою теорії та історії держави і права факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

До участі у регіональній науково-практичній конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, представники органів публічної влади, громадських організацій, а також докторанти, аспіранти та здобувачі вищої освіти.

Дискусійні напрямки роботи:

⦁ теорія державного суверенітету в історичному та сучасному вимірах;

⦁ суспільно-політичне значення Декларації про державний суверенітет України та Акта проголошення незалежності України;

⦁ українська державність як соціально-правовий феномен; етапи її становлення;

⦁ міжнародна правосуб’єктність України як зовнішній вияв суверенітету нашої держави;

⦁ діяльність Української держави із забезпечення її суверенітету та територіальної цілісності в умовах збройної агресії Російської Федерації: конституційно-правовий і міжнародно-правовий аспекти.

Для участі у заході необхідно до 25 вересня 2022 року включно подати заявку на участь та тези доповіді, оформлені за встановленим зразком.

За результатами роботи регіональної науково-практичної конференції буде видано програму, рекомендації; тези доповіді планується опублікувати у збірці матеріалів науково-практичного заходу.

Матеріали для участі у конференції необхідно надсилати на електронну адресу: k_tidp@dduvs.edu.ua з поміткою «Регіональна науково-практична конференція 30.09.2022». Назва тез має відповідати прізвищу учасника конференції (наприклад, тези Карпенка М.І.doc).

Участь у науково-практичному заході та публікація тез доповідей у збірці матеріалів конференції – безкоштовні.

Регіональна науково-практична конференція «Україна як суверенна, незалежна, демократична, соціальна і правова держава: історія становлення, сучасний стан та перспективи розвитку» відбудеться очно-дистанційно з використанням платформи ZOOM.

Контактні телефони:

⦁ +38(097) 297-62-56 – Боняк Валентина Олексіївна професор, доктор юридичних наук, завідувач кафедри;

⦁ +38(068) 856–00-80 – Сердюк Ігор Анатолійович, доцент, кандидат юридичних наук, доцент кафедри;

⦁ +38(097) 667- 85-25 – Смірнова Ірина Олегівна, викладач кафедри.

Інформаційний лист

 

 


304