Хто очолить новий склад СКР: кандидати презентували свої програми

Новини університету

Передвиборча агітація добігає кінця: кульмінацією стали дебати кандидатів на заміщення голови студентсько-курсантської ради, які відбулися сьогодні у ДДУВС. Захід проходив в очно-дистанційній формі.

Привітав кандидатів ректор закладу полковник поліції Андрій Фоменко. Він побажав успіхів висуванцям та порадив максимально застосовувати у подальшому здобутий досвід лідерства.

«Мені дуже приємно сьогодні бути серед вас: таке враження, що ми стали свідками справжніх президентських дебатів. Сьогоднішній захід – це перший серйозний досвід наших кандидатів на шляху до студентсько-курсантської ради. Ваше ключове завдання – презентувати себе, розповісти про власну передвиборчу програму та отримати управлінські навички, які потім неодмінно знайдуть відображення у практичній діяльності», – підкреслив Андрій Євгенович.

Модератором дебатів стала викладачка кафедри цивільного права та процесу Катерина Мітусова, у минулому – курсантка ДДУВС, яка очолила перший склад студентсько-курсантського самоврядування, створений у 2015 році.

Свої передвиборчі програми та плани на каденцію у новому складі СКР презентували студенти ННІ права та інноваційної освіти Микита Федорчак та Орина Ковіненко, а також курсант факультету кримінальної поліції Халід Таймасханов.

«У дискусії народжується істина, саме тому дебати мають плідний результат. Я у своїй презентації окреслив пріоритети, фундаментальну основу діяльності органів СКР, а також свою кандидатську програму. Переконаний, що здобувачі вищої освіти ухвалять рішення, яке в перспективі позитивно вплине на їхню освіту, дозвілля та побут», – розповідає один із кандидатів, студент ННІ права та інноваційної освіти Микита Федорчак.

«Я задоволена, як все пройшло, вдалося за короткий час висвітлити основні плани, але головний заклик, який я хотіла донести курсантській і студентській спільноті – не треба чекати, поки хтось за нас щось зробить, самі ініціюємо справи та разом думаємо, як їх втілити», – зазначила кандидатка, студентка ННІ права та інноваційної освіти Орина Ковіненко.

Нагадаємо, що голосування за кандидатів на заміщення голови СКР, його заступників та голів відділів триватиме з 3 по 5 жовтня в аудиторії 610, а також буде доступним у системі Moodle та StuddyMo.

 

 


455