Плідно працюємо – активно відпочиваємо

Новини університету

Задали спортивний настрій всьому тижню курсанти 3 курсу факультету кримінальної поліції. У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ влаштували спортивний день.

Розпочали енергійним запалом. Спортсмени пробігли традиційний легкоатлетичний крос. У такий спосіб гарненько розім’яли м’язи.

Свою спритність, наполегливість і витривалість учасники демонстрували під час воркауту. Всі разом присідали, хлопці підтягувалися на перекладині, дівчата від неї відтискалися.

«Отримали радість від суперництва, провели час з гарним настроєм та незабутніми враженнями», – каже третьокурсник Олег Ананьєв.

Організатори розповідають: під час змагань панувала атмосфера спортивного азарту. Ніхто не залишився осторонь і кожен відчував себе частиною однієї великої спортивної родини.

«Подібні заходи потрібні задля того, аби молодь навіть у найважчі для нашої держави часи продовжували підтримувати свою фізичну форму й не втрачали віри у найкраще майбутнє для України», – розповідає провідний фахівець факультету Іван Богатир.

Завершили спортивний день товариським футбольним матчем.


328