АНОНС: Регіональний науково-практичний семінар: «Природа та сутність людини: реальність війни»

Анонси університету

25 листопада на базі кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбудеться Регіональний науково-практичний семінар: «Природа та сутність людини: реальність війни».

Мета заходу – обговорення актуальних питань та проблем, пов’язаних з безпекою, психологічними станами, стратегіями виживанням людини, процесами соціальної консолідації суспільства в умовах війни.

Тематичні напрями науково-практичного семінару:

  1. Людина та війна: філософсько-антропологічний дискурс.
  2. Психологія війни.
  3. Безпека освітнього середовища в умовах війни.
  4. Традиційні та сучасні війни.

До участі запрошуються школярі, здобувачі вищої освіти всіх рівнів, науково-педагогічні працівники, представники органів внутрішніх справ, органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Захід відбудеться в очно-дистанційному форматі.

Для участі у науково-практичному семінарі необхідно оформити заявку та подати матеріали в електронній формі до 25.11.2022 р. за посиланням: http://surl.li/dqntv.

Вимоги до оформлення матеріалів – в інформаційному листі.

Адреса оргкомітету: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кафедра гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, просп. Гагаріна, 26, м. Дніпро.

Координатор конференції: Кирило Недря (097 969 53 81), e-mail: уk__fp@dduvs.in.ua.

 


297