ДДУВС – у складі світового університетського community!

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ увійшов до складу Міжнародної асоціації університетів (IAU)! Про це стало відомо за результатами підписання декларації між установами.

У рамках нового рівня співробітництва передбачається багаторівнева спільна діяльність у сфері академічного обміну, участі представників закладу у міжнародних науково-освітніх заходах, проведення різноманітних досліджень, реалізація спільних проєктів та ініціатив.

Так, Міжнародна асоціація університетів організовує широкий спектр глобальних заходів, що зосереджують увагу на ключових питання сучасної освіти, її значенні для розвитку сучасного суспільства, основні тренди, що впливають на переформатування освітнього процесу тощо.

Нагадаємо, що нещодавно ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко взяв участь у 16 Генеральній конференції «Актуальність і цінність університетів для майбутнього суспільства», що проходила в Університетському коледжі в Дубліні (Ірландія). Організатором заходу стала Міжнародна асоціація університетів.

У рамках конференції очільники провідних ЗВО Європи та світу опрацьовували актуальність та цінність університетів для суспільства майбутнього, роль вищої освіти для розвитку країн та побудові сталого та інклюзивного майбутнього. Наступного року передбачається проведення конференції у Катарі.


320