Кваліфікацію підвищено, сертифікати вручено!

Новини університету

Працівники державної виконавчої служби Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей завершили навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організаційно-правові засади та сучасні інструменти публічного управління» на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Навчання проходило за погодженою з Національним агентством державної служби програмою. Вона охопила питання державного управління, запобігання корупції, змін у законодавстві, європейської та євроатлантичної інтеграції, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Сертифікати отримали 200 працівників виконавчої служби. Вітали слухачів ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко, перший проректор полковник поліції Олександр Юнін, директор ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко, в.о. начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олександр Більчук, заступник начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ольга Захарова.

У своєму вітальному слові ректор ДДУВС Андрій Фоменко зауважив, що управління юстиції є основним стейкхолдером і партнером університету у підготовці майбутніх юристів.

«За роки співпраці на базі управління пройшли практику понад 15 тисяч студентів, нами спільно проведено безліч наукових заходів, резолюції яких знайшли своє впровадження в юридичній практиці. Для багатьох наших випускників першим робочим місцем стало саме державна система юстиції», – сказав він, акцентувавши на тому, що підвищення кваліфікації працівниками державної виконавчої служби на базі закладу освіти є свідченням розширення співпраці.

Привітав з завершенням навчання та побажав подальших професійних успіхів працівникам виконавчої служби в.о. начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олександр Більчук.

У своїй промові він подякував колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрію Фоменку за співпрацю та вручив почесні грамоти.


302