Допоможи країні – стань волонтером!

Новини університету

Відбулася зустріч першокурсників ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції з заступником директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергієм Луденським, який активно займається волонтерською діяльністю у вільний від роботи час.

Захід організував провідний фахівець інституту Олег Чалий. Він переконаний, подібні зустрічі наразі є дуже актуальними, адже молодь має розуміти, як організована волонтерська робота в місті, регіоні та країні в цілому.

Сергій Луденський розповів курсантам про волонтерський рух у Дніпрі. Зокрема зупинився на тому, як і чим небайдужі дніпряни допомагають населенню на деокупованих територіях Херсонської та Донецької областей.

Гість розповів курсантам і про волонтерську опіку тваринами, які залишилися без господарів. Акцентував на необхідності постійного пошуку нових домівок та опікунів для покинутих безхатьків.

Не обійшлося й без емоційних історій з насиченого непередбачуваними моментами та зворушливими знайомствами волонтерського життя.

Наприкінці зустрічі гість наголосив на тому, що у такий надскладний для України час важливо об’єднувати зусилля, допомагати ближньому: «Робити добрі справи зовсім не складно, тому кожен із вас може стати волонтером!».

 

 


336