У ДДУВС відкрито набір на курси приватних виконавців!

Новини та оголошення (міжнародна діяльність), Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ оголошує набір на навчальні курси для осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця.

Навчально-науковий інститут права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ оголошує прийом заяв від осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця на навчальні курси з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів з видачею свідоцтва про проходження навчання.

Місце проведення курсів – кафедра цивільно-правових дисциплін Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26).

Для проходження навчання на курсах особа подає заяву (форма додається) за адресою: м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, кафедра цивільно-правових дисциплін Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти, к. 603; або надсилає електронним листом (сканована заява – назва файла «Прізвище. Заява». Наприклад: «Петренко. Заява») на адресу: nkpv22@gmail.com. У темі листа необхідно вказати «Навчальні курси приватних виконавців».

До заяви необхідно особисто додати:

  • документ про повну вищу юридичну освіту та додаток до нього (оригінали та копії);
  • копію паспорта (сторінки 1, 2 та сторінка з місцем реєстрації);
  • копію індивідуального ідентифікаційного номера платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків;
  • копію трудової книжки (посвідчена за місцем роботи);
  • дві фотокартки розміром 3х4.

Прийом заяв припиняється за тиждень до початку курсів.

Оплата за курси здійснюється не пізніше 5 робочих днів до початку занять.

Телефон для довідок:

(050) 0509421234 – Киян Володимир Якович

Email: nkpv22@gmail.com

Приклад заповнення заяви


301