«Місцеве самоврядування в обличчях та законах»: у ДДУВС відбулася вікторина

Новини університету

Онлайн-захід організувала кафедра управління та адміністрування ННІ права та інноваційної освіти до Дня місцевого самоврядування, яке в Україні відзначається 7 грудня.

Окрім здобувачів вищої освіти до гри долучилося близько 50 учнів 11 класів НВК № 139 «Загальноосвітній навчальний заклад – центр творчості «Дума» Дніпровської міської ради.

Завідувачка кафедри управління та адміністрування Наталія Сидоренко розповіла: і студенти, і школярі продемонстрували високий рівень знань та обізнаність у темі. Жодне запитання не залишилась без відповіді.

Головоломки стосувалися визначення керівників міста та області, порядку проведення виборів до органів місцевої влади, періодів каденції обраних кандидатів.

Організатори гри розповідають, переможців цього разу не визначали – вирішили влаштувати дружній батл, щоби «прокачати» знання наших студентів та майбутніх вступників.

Після вікторини викладачі поспілкувалися зі школярами на тему вступної кампанії-2023. Розповіли про спеціальність «Публічне управління та адміністрування» та можливості кар’єрного зростання, які вона відкриває.

«Кожній громаді потрібні ефективні управлінці, тому запит на професіоналів у сфері публічного управління та адміністрування завжди залишатиметься високим», – розповіла доцент кафедри Анна Мунько, презентуючи учням переваги навчання за спеціальністю та загалом у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

 

 


284