ДДУВС із робочим візитом відвідала Ганна Маляр

Новини університету

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр сьогодні відвідала Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ із робочим візитом. Зустріч проходила у рамках Освітнього марафону, ініційованого Міністерством внутрішніх справ України.

Презентував ключові напрями діяльності закладу вищої освіти ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Так, у ході візиту Ганна Маляр ознайомилася із низкою ультрасучасних тренінгових центрів, які застосовуються у підготовці майбутніх правників та правоохоронців: залою судових засідань, психотренінговим комплексом тощо.

«Ми ефективно застосовуємо наші локації не лише для навчання курсантів та студентів. Так, фахівці університету систематично надають кваліфіковану психологічну допомогу військовослужбовцям та членам їхніх родин, долучаються до суспільно знакових проєктів. Окрім цього, у навчальному процесі застосовуються європейські підходи та програми. У цілому маємо безліч спектрів співробітництва за нашими профільними напрямами», – зазначив Андрій Євгенович.

Презентували пані заступнику міністра також полігон «Кризова кімната, дружня до дитини», інтерактивну квартиру з протидії домашньому насильству, а також новітню тренажерну залу.

Заступниця Міністра оборони України акцентувала увагу на якісній матеріально-технічній базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, яка дозволяє створити всі необхідні умови для повноцінної підготовки правників та правоохоронців в умовах сьогоднішніх реалій.


353