Запрошуємо 30 грудня з 15.00 до участі в інформаційному вебінарі «Програма Горизонт Європа від А до Я – відповіді на основні питання»

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні колеги!

Запрошуємо до участі в інформаційному вебінарі «Програма Горизонт Європа від А до Я – відповіді на основні питання», який планується провести 30 грудня, 15.00-16.30 онлайн у форматі ZOOM конференції.

Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Вебінар проводиться в системі ZOOM. У наявній у нас версії ми ми можемо надати одночасний доступ щонайбільше 100 учасникам.

Якщо бажаючих взяти участь у вебінару буде більше, то тоді ми організуємо онлайн трансляцію у Facebook на сторінці ГО АЄІ у Facebook.

Учасники зможуть ставити питання як у ZOOM сесії, так і у Facebook в ході трансляції. При підготовці заходу будуть також враховані питання, які учасники нададуть при реєстрації.

Мета заходу – надати українським організаціям рекомендації щодо результативної участі у конкурсах 2023-2024 роках, які будуть проводитись європейськими дослідницькими та інноваційними програмами ЄС: Horizon Europe, Digital Europe, COST, Eureka, EU4Health, Life, EIT.

 


188