У ДДУВС провели інтелектуальний конкурс для старшокласників

Анонси університету, Новини університету

Інтелектуальний конкурс «Державотворець» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Захід організовано за ініціативи кафедри управління та адміністрування Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти.

До конкурсу приєдналися 52 учасники, які є учнями 10-11 класів. Загалом – це 7 шкіл Дніпра та області.

Змагання провели на платформі дистанційного навчання «MOODLE». Учасникам запропонували розв’язати тестові завдання протягом визначеного проміжку часу. Наприкінці конкурсу за результатами набраної кількості балів журі визначило переможців.

«Якість знань здобувачів повної загальної середньої освіти приємно вражає, адже багато конкурсантів з легкістю та зацікавленістю відповідали на запитання», – розповіла доктор юридичних наук, завідувач кафедри управління та адміністрування Наталія Сидоренко.

А студент ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС Антон Наумик зазначив, що учні були талановитими та активними, відрізнялися своєю ерудованістю та жагою до пізнання нового. Тож конкурс – це лише початок на їхньому шляху становлення як висококваліфікованих фахівців.

Призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – Денис Завадський, Анжеліка Ляшенко;

2 місце – Марія Григорович, Марія Фролова;

3 місце – Максим Солоненко, Орхан Мурад огли Мурадов.

Вітаємо переможців!


351