Зігрій воїна: курсанти ДДУВС вкотре підтримали захисників України

Новини університету

37 пар шкарпеток власноруч зв’язали для воїнів курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Ініціатором акції стала провідний фахівець факультету Світлана Крупа.

На війні не буває неважливих справ. Поки Збройні сили мужньо відбивають атаки ворога та звільняють українську землю, тил продовжує підтримувати бійців турботою та теплом. Свій вклад у перемогу внесли і майбутні правоохоронці – курсантки першого та другого курсів ДДУВС.

Дівчата розуміють, що шкарпетки на фронті – річ першої необхідності. Особливо взимку, у холодних окопах. Тож протягом двох тижнів сумлінно в’язали теплі речі: окрім шкарпеток, встигли навіть закінчити дві пари рукавичок. Разом із виробами передали листи зі словами вдячності та підтримки.

«Усі в’язані вироби сьогодні передали волонтерці Наталії Чірві, яка завітала до університету. Вона надзвичайно розчулилась, навіть заплакала, – ділиться враженнями Світлана Крупа. – Шкарпетки від наших дівчат зігріватимуть бійців снайперського корпусу, які боронять нас на Бахмутському напрямку та на Запоріжжі».

 

 


332