Швидкість, спритність, логіка: як курсанти ДДУВС «вибухівку» знешкоджували

Новини університету

Ранок для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочався з квесту – він отримав назву «Знайди вибухівку». Долучилися до заходу першокурсники ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Ідея квесту належить здобувачам вищої освіти Артему Старікову та Владиславі Івкіній. Кажуть, натхненням для нього стали завдання з курсу молодого бійця, якими здивувало тоді керівництво курсу та інституту.

«Щоб знайти «бомбу», курсанти мали зібрати усі частини коду. Довелося пройти випробування з м’ячем, вирішувати логічні загадки, збирати пазли. А ще – відмінно знати історію ДДУВС», – розповідає Владислава Івкіна, яка допомогала з організацією заходу.

Старанно виконуючи завдання на різних локаціях, курсанти отримували підказки – кожна з них наближала учасників до місцезнаходження предмету. Першокурсникам довелося «мобілізувати» усі свої ресурси: знадобилися знання з логіки та гуманітарних дисциплін, швидкість реакції та неабиякі фізичні здібності.

Втім, як виявилося, «вибухівку» ще треба знешкодити. Для отримання секретного шифру передбачалося окреме бліц-завдання – але навіть з ним курсанти впорались на «ура». Витривалість, згуртованість та командний дух допомогли їм успішно подолати усі перешкоди. А найактивніших учасників відзначили заохоченням та похвалою.

 

 


606