Служити з честю: вітаємо випускників ДДУВС!

Новини університету

У лавах поліції – поповнення справжніх професіоналів: сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся урочистий випуск слухачів магістратури.

Привітав присутніх ректор закладу полковник поліції Андрій Фоменко. Він, перш за все, подякував юнакам та дівчатам за те, що у нелегкі для країни часи вони обрали саме захист правопорядку у державі та залишилися вірними своєму покликанню.

«Навіть під час повномасштабної війни кожен із нас бореться на своєму фронті, адже всі ми продовжуємо сумлінно виконувати свої обов’язки. Ви продовжували здобувати освіту, відточувати професійні навички та переймати досвід від досвідчених наставників і практиків. Сьогодні наша держава потребує фахових поліцейських. Особисто ж я переконаний: ви будете гідно служити державі», – зауважив Андрій Євгенович.

У рамках урочистого заходу очільник університету вручив випускникам дипломи про освіту.

Зазначимо, що 19 слухачів магістратури факультету превентивної діяльності та ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції будуть призначені на посади до підрозділів превентивної діяльності та слідчих підрозділів ГУНП у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Херсонській областях, а також Департаменту стратегічних розслідувань та Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

 

 


287