Одним чемпіоном України стало більше у ДДУВС!

Новини університету

Чемпіонат України з тхеквондо відбувся у Вінниці. Переможцем змагань став курсант ННІ права та інноваційної освіти Аркадій Мусієнко.

У ваговій категорії спортсмена ДДУВС за титул чемпіона змагалося ще 10 тхеквондистів. Всього на змагання приїхали більше 300 борців.

Підготовка до всеукраїнського чемпіонату стала справжнім випробуванням для Аркадія Мусієнка, адже він виступав з травмою коліна.

«Я готувався більше працювати руками. Попри травму бій пройшов неважко. Я був більш технічним за суперника, – розповідає курсант. – Я постійно виводив його з рівноваги, не давав сконцентруватися, ловив його на слабких моментах, працював на короткій дистанції та весь час «підтискав» його».

Вирішальним став прийом торнадо в корпус. Як результат – чотири бали від усіх суддів отримав Аркадій. Це стало відомо зі слів тренера курсанта ДДУВС завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктора Богуславського.

Таким чином, вправність у техніці та виваженість у кожному русі допомогли спортсмену вибороти звання чемпіона.

За результатами змагань Аркадій Мусієнко ввійшов до складу збірної України з тхеквондо, і тепер у її складі відстоюватиме честь країни на Чемпіонаті Європи, що проходитиме у Венеції.


265