АНОНС: у ДДУВС – міжнародна конференція!

Анонси університету

17 березня 2023 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться VII Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти».

Метою проведення конференції є створення платформи для об’єднання досвіду і потенціалу науковців та практиків, представників органів публічної влади та інститутів громадянського суспільства України та провідних держав світу з вирішення правових/соціальних/економічних проблем забезпечення національної та міжнародної безпеки; розробка пропозицій щодо шляхів підвищення рівня національної та міжнародної безпеки.

Участь у конференції беруть представники міжнародних установ, органів державної влади, судових та правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та інших інституцій громадянського суспільства, вчені, докторанти, аспіранти та здобувачі вищої освіти України та зарубіжних країн.

Для участі у конференції необхідно у термін до 6 березня 2023 року (включно) надіслати на електронну адресу – nrv.dduvs@gmail.com заявку та тези доповідей, оформлені відповідно до вимог (Прізвище_тези; Прізвище_заявка).

За результатами проведення заходу планується підготовка збірника матеріалів конференції у pdf форматі, що буде надісланий учасникам заходу на електронну адресу, зазначені у заявці.

Інформаційний лист

Інформаційний лист англійською

 

 


667