Курсанти ДДУВС – на «передовій» волонтерського фронту

Новини університету

Підтримувати інших, не полишати своє. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ продовжують активно брати участь у благодійних ініціативах.

Так, здобувачі 2-го курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції приєдналися до пʼятиденного марафону з плетіння маскувальних сіток. Такого захисту не буває забагато: сітки маскують озброєння, військову техніку та позиції наших захисників від пильного зору окупанта.

Загалом акцію підтримали 30 майбутніх правоохоронців: кожного дня вони виготовляли до 10 метрів готового маскування. Вироби плели із натуральних тканин природніх кольорів: темно-зеленого, сірого, коричневого.

Ініціативу реалізували завдяки помічнику голови соціально-гуманітарного відділу СКР ДДУВС Назарію Наумову. У подібних акціях хлопець бере участь не вперше.

«Мій батько служить у ЗСУ. Саме тому прагну зробити хоча б невеличкий особистий внесок у перемогу нашої держави. Не виходить сидіти, склавши руки», – ділиться курсант.

Організацією марафону опікувалася громадська організація «ДУЇТ». Усі виготовлені сітки поїдуть до захисників та захисниць України, які мужньо боронять державу на передовій.

 

 


326