Професійні компетенції – навіть у позаучбовий час!

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали тренінг з криміналістики, організований Молодіжною радою Дніпра. Спікерами заходу виступили викладачі кафедри кримінально-правових дисциплін ДДУВС – Володимир Шаблистий та Сергій Ісланкін.

У ході лекції вони надали визначення поняттю «криміналістика», детально розглянули її систему та окреслили основні завдання. Разом зі слухачами розбиралися, у чому полягає сутність роботи криміналіста та які бувають види доказів.

Лектори наочно продемонстрували, як виглядає та з чого складається криміналістична валіза, як правильно знімати відбитки пальців рук. Схематично відтворили основні етапи роботи з доказами та наголосили на їхньому правильному процесуальному оформленні.

Курсантка Лілія Голобородько переконана: процес навчання та професійного розвитку не має обмежуватися стінами університету. «Такі навчальні заходи спонукають не лише розширювати власний кругозір, але й більш ефективно використовувати отримані навички у майбутній професійній діяльності. Цей тренінг, зокрема, допоміг закріпити та поглибити знання про кримінальну справу, речові докази та інші аспекти криміналістики», – підсумувала дівчина.

 

 


292