Курсанти ДДУВС зустрілися з випускником університету: він служить у лавах ЗСУ

Новини університету

Зустріч курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції із випускником навчального закладу Дмитром Кріпаком відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Сьогодні хлопець несе службу у лавах Збройних Сил України.

Дмитро закінчив університет у 2018 році. Добровольцем став ще у перший день повномасштабного вторгнення, і дотепер захищає Батьківщину у складі 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Сьогодні він – командир роти у званні капітана.

У рамках заходу Дмитро Кріпак розповів про власний шлях від курсанта ДДУВС до військовослужбовця ЗСУ. Поділився життєвими ситуаціями та бойовим досвідом: за період війни він пройшов Мощун, Бородянку, Бровари, Бахмут та інші прилеглі території, а основні зусилля зосереджував на Вугледарському напрямку. Втративши свій дім у Чернігові, рідного брата та багатьох близьких людей, Дмитро впевнено прямує до перемоги і дає окупанту гідну відсіч на полі бою.

«Військовий розповів, як втратив близького друга, поки знаходився із пораненням легень у госпіталі. А одужавши, продовжив боронити нашу країну із ще більшою мотивацією. Слухаючи його історії, шкірою бігли мурашки та ледве стримувала сльози, – ділиться емоціями курсантка Валерія Борисова. – Завдяки таким зустрічам все більше розумієш, наскільки важко нашим захисникам. Вони пробуджують у нас патріотизм та мотивацію вірно служити українському народові».

Організатори відзначають: подібні заходи є вкрай корисними для майбутніх правоохоронців, адже знайомлять їх із живим прикладом самовідданої праці на благо суспільства та Батьківщини.

 

 


398