Факультет правоохоронної діяльності Університету державної служби організовує симпозіум

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Факультет правоохоронної діяльності Університету державної служби організовує симпозіум, присвячений сучасним тенденціям досліджень у сфері правоохоронної діяльності «II. Ludovika International Law Enforcement Research Symposium (LILERS) у м.Будапешт, Угорщина.

Дати проведення симпозіуму 24-26 Жовтня 2023 року.

Мета заходу: ознайомлення з поточними результатами досліджень та новітніми тенденціями сучасної поліцейської діяльності, зосереджуючись насамперед, але не тільки на Центральній і Східній Європі. Участь у Симпозіумі можлива як онлайн через комунікаційну платформу MS Teams, так і через особисту присутність. Проведення презентацій можливе тільки особисто.

Тематичні сфери симпозіуму:

1. Кіберзлочинність, IT безпека, штучний інтелект в правоохоронних органах

2. Криміналістична наука та Криміналістика

3. Управління правоохоронними органами та поліцейська освіта

4. Організована злочинність

5. Громадська безпека

6. Управління катастрофами

7. Виправлення

8. Відкритий куточок (тема за вільним вибором у сфері правоохоронної діяльності)

Вартість

Реєстраційний внесок за участь у симпозіуму не стягується. Вартість харчування (обіду та вечері) та транспорту в межах Угорщини (з та до аеропорту, між місцями проведення симпозіуму) оплачує Університет державної служби. Проживання 30 доповідачів надається безкоштовно (за рішенням оргкомітету). Витрати на проїзд, страхування та проживання (понад ліміт 30 осіб) повинні бути оплачені учасниками (або організацією, що відряджає).

Технічна інформація

Симпозіум матиме пленарну та сесійну форму, робоча мова – англійська. Тези до конференції (включаючи ключові слова) не повинні перевищувати 300 слів і повинні бути надіслані у форматі MS Word до 21 червня 2023 року на електронну адресу: LILERS@uni-nke.hu

 


215