Результати конкурсу наукових робіт МВС України та присвоєння вчених звань, – Вчена рада у ДДУВС!

Новини університету

У рамках засідання Вченої ради у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ було оголошено підсумки Конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. Зокрема вручено атестати про присвоєння вчених звань науковцям закладу.

Зазначимо, що 19 травня 2023 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького організовано проведення ІІ туру конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в системі Міністерства внутрішніх справ України. Для участі в ІІ турі Конкурсу до Національної академії надійшло 112 наукових робіт за 15 номінаціями.

Після проведення «сліпого» (анонімного) рецензування конкурсними комісіями для участі в підсумковій науково-практичній конференції складено списки та сформовано загальний рейтинговий список наукових робіт, до якого увійшли 7 наукових робіт курсантів та студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Свої призові місця вони успішно підтвердили у рамках публічного захисту.

Диплом І ступеня у номінації «Конституційне та міжнародне право» отримала Катерина Хмеленко за наукову роботу «Проблеми та перспективи інституційної системи захисту прав дитини в Україні».
Диплом І ступеня в номінації «Оперативно-розшукова діяльність та спеціальна техніка» отримав Євгеній Калашнік за наукову роботу «Використання фінансового кримінального аналізу та форензік-аудиту у протидії шахрайству та корупції в господарській діяльності».

Диплом І ступеня в номінації «Теорія та історія держави і права, історія політичних і правових учень, філософія права» отримала Софія Бідняк за наукову роботу «Забезпечення статусу внутрішньо переміщених осіб в умовах воєнного стану в Україні: проблеми теорії та практики».

Диплом І ступеня в номінації «Цивільно-правові та господарсько-правові науки» отримала Катерина Вербицька за наукову роботу «Реалізація прав на житло вимушених переселенців в умовах воєнного стану: національний та міжнародний досвід».

Диплом ІІ ступеня в номінації «Соціально-гуманітарні науки» отримав Андрій Косенко за наукову роботу «Напрями SMART- розвитку міст України в умовах війни».

Диплом ІІІ ступеня в номінації «Інформаційні технології, інформаційна безпека та кібербезпека» отримала Олена Лук’яненко за наукову роботу «Аналіз інтернет комунікації ЗВО МВС».

Диплом ІІІ ступеня в номінації «Кримінальне право та кримінологія» отримала Діана Рукіна за наукову роботу «Домашнє насильство в умовах воєнного стану: сутність причинно-наслідкові зв’язки та особливості протидії».

Дипломи було вручено у рамках засідання Вченої ради. Вітав переможців конкурсу ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко. Зокрема були вручені і сертифікати за участь у конкурсі.

Окрім цього, було вчергове присвоєно вчені звання науковцям Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ! Так, вчене звання доцента кафедри загальноправових дисциплін присвоєно Ользі Кулініч, доцента кафедри аналітичної економіки та менеджменту – Євгенії Коваленко-Марченковій, доцента кафедри цивільно-правових дисциплін – Олександру Бондарю. Атестати вручив очільник закладу полковник поліції Андрій Фоменко.

Вітаємо зі знаковими досягненнями та бажаємо підкорення нових наукових та професійних вершин!

 

 


385