У ДДУВС – масштабний Студентський науково-практичний семінар!

Новини університету

Студентський науково-практичний семінар «Публічне управління: загрози та виклики» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Організаторами стали представники кафедри управління та адміністрування, а метою проведення заходу визначено обговорення актуальних проблем публічного управління та адміністрування в Україні.

Участь у семінарі взяли понад 70 здобувачів вищої освіти, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів, а також фахівці з наукової спільноти Дніпропетровської. Запорізької, Хмельницької, Харківської, Львівської, Київської областей та міста Києва.

Захід відкрила проректорка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Лариса Наливайко. Вона побажала учасникам плідної роботи, активності та нових ідей, що покликані допомогти розвиватися країні в такий нелегкий час.

Успіху та нових наукових досягнень побажала й начальниця управління з питань культури, молоді та спорту Дніпропетровської обласної ради Лілія Гиренко.

Зокрема з вітальним словом до учасників звернулася національний консультант з питань громадської участі проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період» Ольга Матвеєва та заступниця директора ННІ права та інноваційної освіти Лілія Межевська.

Бачення академічних можливостей процесів трансформації механізмів державно-управлінської системи презентували здобувачі вищої освіти Київської школи економіки, Національного університету цивільного захисту України, Національної академії Служби безпеки України, Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Університету митної справи та фінансів, Національного університету «Львівська політехніка», Класичного приватного університету та інших закладів вищої освіти України.

На інституційні можливості публічного управління та адміністрування звернув увагу голова відділу організації навчальної роботи та забезпечення якості освітньої діяльності студентського самоврядування ННІ права та інноваційної освіти Антон Наумик, наголосивши на важливості та актуальності зазначеного питання.

Підсумовуючи результати круглого столу завідувачка кафедри управління та адміністрування Наталія Сидоренко наголосила на практичній спрямованості виступів учасників семінару.

 

 


419