День захисту дітей: юних запорожців привітала «Академія поліції» ДДУВС

Новини «Академії поліції», Новини університету

Члени «Молодіжної поліцейської академії», а також представники благодійних фондів «Об`єднання волонтерів Запоріжжя» та «Ветерани Чорнобилю», серед яких і працівники Запорізького центру первинної професійної підготовки поліцейських «Академія поліції» ДДУВС, завітали до КУ «Запорізький дитячий будинок-інтернат ЗОР». Вихованців закладу привітали із Міжнародним днем захисту дітей.

Слухачі та співробітники Центру переконані: у цей важкий для країни час важливо пам’ятати й про вразливі верстви населення – сиріт та інклюзивних дітей. Тож для маленьких запорожців влаштували розважальну програму: підготували завдання для квесту, провели спортивні змагання.

Так, слухачі «Академії поліції» відповідали за дві станції квесту «Країна дитинства». Перше завдання присвятили домедичній підготовці – тут учні 5-6 класів вчилися правильно збирати аптечку. А вже на другому етапі дітки опановували безпечне поводження із вибухонебезпечними предметами. Захід пройшов під гаслом «Правила безпеки знай, сам собі допомагай», що в умовах активних воєнних дій має велике практичне значення. Усі учасники ігор отримали вітальні грамоти та заохочувальні подарунки.

«Міжнародний день захисту дітей – свято радості й надії, бо саме в дітях продовження людського роду та здійснення мрій кожної людини. У цей нелегкий час ми намагалися подарувати діткам промінчик щастя та віру у те, що добро завжди перемагає зло», – зазначив директор ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.

 

 


418