Із турботою про маленьких переселенців

Новини університету

Вже більше року в Україні триває повномасштабна війна. Її наслідки відчули на собі навіть найменші громадяни: багато діточок назавжди втратили домівки, і відтоді змушені шукати прихисток у інших регіонах та областях. Відвідати мешканців міського центру переселенців вирішили курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Ініціаторкою візиту виступила голова соціально-гуманітарного відділу студентсько-курсантської ради ДДУВС Катерина Байрак, до якої приєдналися курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. З нагоди Дня захисту дітей вони підготували розважальну програму: провели цікаві ігри, танцювальні батли та творчий флешмоб. Катерина розповідає: їхній візит став для малечі вражаючою несподіванкою – адже у гості завітали «справжні поліцейські»!

«Дітки були різного віку: від зовсім малечі (1,5-2 рочки) до школяриків 6-10 років. Найстаршим десь 12-13. Для них ми підготувати різні командні ігри: «Сороконіжка», «Змійка», а також цікаві загадки про мультфільми. Звісно ж, не обійшлося без танців: ми чудово потанцювали під улюблені дитячі пісні!»ділиться курсантка.

Разом із гостями діти створили власне «Дерево щастя»: вирізали паперові долоньки та писали на них найзаповітніші бажання. Практично кожне з них – про скорішу Перемогу.

Захід сподобався і малечі, і дорослим: усі отримали купу позитивних емоцій, весело та активно провели час разом. На завершення курсанти вручили дітям святкові подаруночки.

 

 


265