Початок робочого тижня – урочистий!

Новини університету

На засіданні ректорату Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ сьогодні вітали здобувачів вищої освіти за чергові наукові перемоги.

Дипломи студентам та курсантам вручав ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Так, за підсумками Конкурсу наукових робіт здобувачів першого (балакаврського) рівня вищої освіти ЗВО, що належать до сфери управління МВС України диплом І ступеня у номінації «Теорія та історія держави і права, історія політичних і правових учень, філософія права» отримала студентка ННІ права та інноваційної освіти Софія Бідняк.

За 1 місце у конкурсі Міністерства освіти та науки України на кращу наукову роботу у номінації «Право» було нагороджено курсантку факультету превентивної діяльності Єлизавету Вільхову.

За 1 місце у номінації «Службове право» диплом отримала студентка ННІ права та інноваційної освіти Орина Ковіненко, а за 1 місце у номінації «Адміністративно-правові науки» – курсантка факультету превентивної діяльності Катерина Шеремет.

Також очільником закладу були вручені дипломи за 1 місця в Університетському конкурсі на кращу наукову роботу серед здобувачів вищої освіти. Відзнаки отримали курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Вадим Болгаренко, курсант факультету кримінальної поліції Михайло Меліхов, курсантка факультету превентивної діяльності Єлизавета Вільхова та студентка ННІ права та інноваційної освіти Орина Ковіненко.

 

 


307