Всеукраїнська науково-практична конференція «Національна ідентичність на новому етапі розвитку українського суспільства»

Анонси університету

Захід пройде 15 листопада о 13:00 в очно-заочному форматі. До участі у науково-практичній конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі.

До участі у науково-практичній конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі, які займаються проблемами української ідентичності, розвитком ініціативності, професійної компетентності педагогів із питань формування національної самоідентичності дітей та молоді.

Для своєчасного формування програми науково-практичної конференції та видання матеріалів, необхідно не пізніше 5 листопада 2023 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь у науково-практичній конференції. Тези доповідей/повідомлень надсилати до 5 листопада 2023 року.

Всі документи надсилаються на адресу k_pp@dduvs.edu.ua

Підключення до Zoom за посиланням.

Ідентифікатор конференції: 812 5758 3572

Код доступу: 111111

Передбачається видання матеріалів науково-практичної конференції в електронному збірнику тез за результатами проведеного заходу та розміщення у репозитарії університету у вкладці «Матеріали наукових заходів».

Програма й додаткові матеріали – за посиланням.

 

 


324