УЧАСНИКИ ПРОЄКТНОЇ ГРУПИ ДДУВС ПРОВЕЛИ НАВЧАЛЬНІ ТРЕНІНГИ З НПП УНІВЕРСИТЕТУ

SimS

Заняття щодо впровадження моделей SBL (scenario-based learning) та імітаційних технологій в освітній процес підготовки поліцейських з науково-педагогічними працівниками ДДУВС провела Оксана Мислива, доцент кафедри ТСП, член проєктної групи проєкту Erasmus+ «Симуляційна медицина та сценарне навчання для невідкладної допомоги». Використання стандартизованих сценаріїв з імітаційними технологіями дозволить не лише підвищити ефективність навчального процесу, а й зробити його безперервним. Оксана Мислива відпрацьовала зі учасниками тренінгу алгоритми надання невідкладної домедичної допомоги постраждалому «Перший на місці події» за розробленими сценаріями.

Оксана Мислива відпрацювала зі учасниками тренінгу алгоритми надання невідкладної домедичної допомоги постраждалому «Перший на місці події» за визначеними сценаріями.

Станіслава Миронюк приділила увагу питанням психологічного втручання в специфічних ситуаціях та психологічному управлінню в критичних та спеціальних ситуаціях, які є невід’ємною частиною підготовки поліцейських в сучасних умовах.


22