Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми досудового розслідування та протидії злочинності в сучасних умовах»

Анонси університету

Захід пройде в очно-заочному форматі 24 травня 2024 року о 10:00 у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Конференцію проведуть з метою аналізу та узагальнення теоретичних і прикладних проблем досудового розслідування й протидії злочинності у сучасних умовах.

До участі запрошуються науково-педагогічні працівники, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі, а також практичні працівники правоохоронних органів.

Серед тематичних напрямків роботи конференції:

⦁ законодавче забезпечення діяльності органів досудового розслідування на досудовому провадженні в умовах воєнного стану;

⦁ інституційна спроможність правоохоронних органів протидіяти злочинним спільнотам;

⦁ протидія легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом: виявлення та конфіскація злочинних активів: вітчизняний та міжнародний досвід тощо.

Для своєчасного формування програми конференції та видання матеріалів, необхідно не пізніше 22 травня 2024 року надіслати на адресу оргкомітету (cpsi@ukr.net) заявку на участь та тези доповідей/повідомлень.

Детальніше – в інформаційному листі.

Контактні особи:

Дмитро САНАКОЄВ (063) 175 19 57;

Віта МОРОЗ (067) 563 16 77

 

 


98