LILERS Call for Papers

Announcements

І Міжнародний дослідницький симпозіум правоохоронного сектору
Факультет правоохоронної діяльності Університету державної служби
Будапешт, Угорщина
25-27 жовтня 2022 року

Факультет правоохоронної діяльності Університету державної служби проводить симпозіум, присвячений сучасним дослідницьким трендам у сфері правоохоронної діяльності. Метою конференції, яку ми хочемо зробити традиційною і проводити кожного року, є представлення результатів сучасних досліджень та новітніх трендів сучасної поліції з фокусом на Центральну та Східну Європу. Участь у конференції можлива дистанційно через платформу MS Teams. Виступ з презентацією можливий лише для присутніх на заході.

ТЕМАТИКИ СИМПОЗІУМУ

1. Кіберзлочинність та без пекові інформаційні технології

2. Судова медицина та криміналістика

3. Менеджмент у сфері правоохоронної діяльності та освіта поліцейських

4. Організована злочинність

5. Публічна безпека

6. Вільна тема, дотична до правоохоронної діяльності

ВАРТІСТЬ

Конференція безкоштовна. Вартість харчування (сніданок і обід) та транспортні витрати на території Угорщини (з та до аеропорту, між приміщеннями конференції) покриває Університет. Безкоштовне житло буде надане 50 учасникам (за рішенням оргкомітету). Участь у конференції онлайн також безкоштовна. Витрати на поїздку, страхування та проживання (при перевищенні ліміту в 50 осіб) покриваються учасниками або направляючою організацією.

ТЕХНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

Конференція буде складатися з пленарних засідань та сесій. Робоча мова – англійська. Тези доповідей, включаючи ключові слова, не мають перевищувати 300 слів. Тези надсилаються у форматі MS Word до 31 травня 2022 року на адресу електронної пошти LILERS@uni-nke.hu

Просимо відмітити, що на конференції представлятимуться лише відібрані доповіді, але всі прийняті матеріали (включаючи ті, які не будуть презентовані) будуть опубліковані в цифровому форматі. Оргкомітет конференції обере тези до 15 червня 2022 року. Просимо приїхати 25 жовтня 2022 року до 18:00, щоб відвідати святкову вечерю. Не бронюйте від’їзд раніше 27 жовтня 2022 року, щоб прийняти участь у великій святковій вечері 26 жовтня 2022 року.

ВАЖЛИВІ ДАТИ

Подача тез – 31.05.2022

Вибір тез – 15.06.2022

Подача матеріалів – 30.09.2022

КОНТАКТИ

Просимо надсилати тези з ключовими словами на адресу електронної пошти LILERS@uni-nke.hu

Якщо у Вас виникли питання щодо симпозіуму, просимо звертатися до організаторів: Meszaros.Bence@uni-nke.hu

LILERS Call for Papers

 


314