У ДДУВС привітали ветеранів МВС

Новини університету

Урочистий захід, приурочений до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України відбувся сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Докладніше про подію в матеріалі.

У ДДУВС привітали ветеранів МВС

Сьогодні у конференц-залі ДДУВС приймали вітання працівники вишу, які служили в правоохоронних органах.

У ДДУВС привітали ветеранів МВС

Захід відкривав ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко. Він зазначив, що сьогоднішній день – це чудова нагода подякувати тим, хто присвятив своє життя служінню закону, а тепер передає професійний досвід молодим фахівцям – працівникам Національної поліції України.

У ДДУВС привітали ветеранів МВС

«Хочу побажати вам міцного здоров’я, успіхів. Нехай ваш потенціал ніколи не згасає. Ви – люди, які створювали наш університет, які зараз бачать, що він продовжує розвиватися та йде вперед. Молодому поколінню хочу порадити: цініть ветеранів МВС. Досвід, яким вони діляться, не порівняти з жодною книгою», – зазначив Андрій Євгенович.

У рамках заходу працівники ДДУВС вшанували пам’ять правоохоронців, що загинули при виконанні службових обов’язків.

Особисту подяку від ректора Андрія Фоменка з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України було оголошено голові ветеранської організації університету Леоніду Камишову, доценту кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Анатолію Терещенку, завідувачу редакційно-видавничого відділення відділу організації наукової роботи Андрію Самотузі та ін…

У ДДУВС привітали ветеранів МВС

Колектив університету долучився до привітань: студенти та курсанти вишу виконали сучасні та народні українські пісні. Звучали також і тематичні композиції.

У ДДУВС привітали ветеранів МВС

 

 


1 216