Курсанти ДДУВС вивчають, як ефективно боротися з явищем корупції

Новини університету

Дистанційне навчання знову в дії, але курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ часу даремно вирішили не гаяти. 60 першокурсників факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань успішно пройшли онлайн-курс «Дослідження корупції: як це працює?» на платформі Prometheus.

Курсанти

У рамках навчального курсу курсанти детальніше опановували поняття корупції, та особливості дослідження цієї проблематики, дізнавалися про причини виникнення корупції та вплив явища на суспільство і його наслідки. Розкривали також питання кількісного та якісного вимірювання корупції.

Курсанти

За період проходження онлайн-курсу курсанти навчилися проводити власні дослідження, впевнено оперувати теорією та методами дослідження корупції, розпізнавати сильні і слабкі сторони окремих методів, а також ефективніше використовувати тематичну літературу.

«Для мене цей курс виявився цікавим та пізнавальним. Я поповнила власну скарбничку знань та детальніше розібралася у питанні дослідження корупції. Для нашої майбутньої спеціальності важливо розуміти суть цього явища та робити все задля вирішення цієї проблеми», – розповідає курсантка факультету стратегічних розслідувань Тетяна Клюкіна.

Курсанти

За підсумками онлайн-курсу всі 60 курсантів отримали сертифікати про успішне закінчення навчання.

 

 


328